The Edit Room - Bedrock
Commercial interior design,
16936
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16936,bridge-core-2.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

The Edit Room

About This Project

The refurbishment of the Grade II listed Edward Boyle Library at the University of Leeds required a new café concept to front the main entrance. The offer consisted of craft coffee, pizza, and a mix of grab-and-go food and drinks from local suppliers. The university supplied the logo from which we created a contemporary interior of light oak, concrete, blackened steel and copper finishes. An eye-catching 2.4m long lightbox floats above a mix of communal and more private seating zones. We also designed the signage, window decals, menu boards, wall graphics, brand messaging and, in honour of the location, Scrabble-style letters for the toilet signage.

Expertise

CAFÉS & COFFEE SHOPS, UNIVERSITY SITES, LISTED BUILDINGS, MENU SYSTEMS, BRAND MESSAGING, SIGNAGE

Sector

Hospitality – Leeds

Category
University Cafés